Iedereen is welkom

Ons team

Ik wil mensen graag helpen met het leren begrijpen van hun hond en zijn/haar gedrag zodat de band en de samenwerking optimaal wordt.

Al ruim 20 jaar houd ik mij bezig met honden op het gebied van training en opvoeding. Ik ben sinds 2015 gediplomeerd kynologisch instructeur en hondengedragstherapeut, opgeleid aan het gerenommeerde opleidingsinstituut DogVision.

Ik heb vanaf mijn kindertijd met honden getraind en deed dit met ontzettend veel plezier. Wat recreatief begon, is uitgegroeid tot de mogelijkheid om van mijn hobby mijn beroep te maken. Naast mijn praktijk voor gedragstherapie heb ik twee hondenscholen, in Spijkenisse en in Geldermalsen, en een webshop. Hondenscholen waar iedereen welkom is, dus ook de jonge handler die met begeleiding van papa of mama de training wil volgen met zijn/haar nieuwe vriendje en honden van Chihuahua tot Bullmastiff trainen bij ons gezellig naast elkaar. Mijn specialisatie ligt op het vlak van de ‘powerbreeds’, oftewel de wat krachtiger rassen.
Daarbij ben ik een zeer trotse moeder van 4 geweldige kinderen en verzorger van 3 honden die op hun eerdere verblijfplaats niet meer welkom waren en 3 honden die vanaf pup bij ons wonen.

Ik werk zonder correctie en bij voorkeur zonder hulpmiddelen, maar wel duidelijk en consequent. Ik kijk samen met u naar uw hond wat deze nodig heeft om een gedragsverandering tot stand te brengen en de trainingsvaardigheden te verhogen.

Ik ben Daniëlla Beune en sinds 2017 actief met het volgen van hondentrainingen. Mijn eerste kennismaking met Eva Frerichs was dan ook tijdens de puppytraining met mijn Border collie Sam.

Na drie jaar hondentraining kreeg ik van Eva de vraag of ik een FUN training voor de honden wilde gaan geven. Sindsdien ga ik iedere zaterdagmiddag samen met Sam vanuit het mooie Betuwse dorp Beusichem naar  Hondenschool Geldermalsen.

Het zelf trainen en training geven aan mens en hond is op mijn lijf geschreven. Want naast de hondenschool ben ik werkzaam als fitness coach/coördinator, personal coach, medical coach en vitaliteitstherapeut. Dus met mensen samenwerken is mijn dagelijkse bezigheid, waar ik heel veel plezier in heb en energie van krijg.

Om ervoor te zorgen dat de hondentrainingen die ik geef kwalitatief goed, up to date en leuk blijven, ben ik in opleiding bij de Martin Gaus Academie waar ik de opleiding tot gediplomeerd kynologisch instructeur aan het afronden ben.

Heb je nog vragen of wil je meer weten over de trainingen die ik geef? Kom een keer langs op de school op zaterdagmiddag of vul het contactformulier in via de website!

Hallo ik ben Mirella
Ik heb mijn hele leven al honden gehad en ben er letterlijk mee opgegroeid. Toen ik mijn eerste eigen hondje had werd ik gegrepen door de hondensport en opvoeding. Al snel had ik de passie om instructeur te worden en mensen te helpen met de opvoeding van hun hondje. Heb de opleidingen van O&O gedaan en daarnaast nog verschillende cursussen gevolgd zoals clickertraining en workshops zoals doggydance en frisbee. Ook ging ik met mijn eigen honden sport beoefenen in de GG en behendigheid. Dat laatste is echt mijn grote passie geworden. Het samenspel met je hond vindt ik geweldig.

In 2015 ben ik een opleiding gaan volgen tot therapiehondbegeleidster en heb ik mijn toenmalige border collie ingezet als therapiehond op een afdeling voor zwaar dementerende. Tevens zette ik deze hond in bij basisscholen om voorlichting te geven over omgang met honden.
Inmiddels heb ik al zo’n 25 jaar ervaring met lesgeven en trainingen geven van pups totaan de senior hond, van opvoeding totaan wedstrijdtrainingen in de GG en behendigheid.

Eva’s hondenschool ken ik al van begin af aan doordat ik zelf met een rugzakhondje de kans kreeg om bij haar te trainen. Sinds kort geef ik les in de behendigheidssport en geniet ik wekelijks van de hondjes en hun baasjes die deze sport beoefenen.

Mijn naam is Patrick en ik verzorg nu ruim 3 jaar hand-en-spandiensten bij Hondenschool Geldermalsen.

Ik zorg dat ons mooie trainingsveld er netjes bij ligt en de honden voldoende water, en op zonnige dagen voldoende schaduw, hebben. En voor onze FUN training help ik Daniëlla met opbouwen.

Tevens verzorg ik de webshop en verwerk ik de bestellingen. Heb je dus iets besteld of wil je iets bestellen uit onze webshop loop dan gerust even binnen in onze gezellige kantine en ik help je verder. In onze kantine kun je ook terecht voor een drankje en een hapje voor of na de training.

Je bent van harte welkom!