Iedereen is welkom

CombiFun: gehoorzaamheid vanuit beweging!

 

Met de CombiFun training bouwt u op een actieve manier een sterke band op met uw hond. De training is zeer positief en beloningsgericht.
Dit alles zorgt voor de factor FUN!

Omdat geen hond of eigenaar gelijk is, gaan wij tijdens de lessen op zoek naar wat het beste bij jullie als combinatie past. Zo ontstaat er tussen u en uw hond een hechte samenwerking en leren jullie elkaars signalen goed begrijpen. Dit is immers de basis wanneer jullie samen dingen willen leren.

De inhoud van de lessen is een mix van agility (behendigheid), hersenwerk en gehoorzaamheid. Het is dus een zeer brede training, waarbij u samen met uw hond de diversiteit van hondensporten kunt ontdekken. En behalve dat het erg leuk is voor uw hond om met u bezig te zijn, ben u daarnaast zelf ook lekker bezig ūüėČ

Ook bij onze CombiFun zijn alle rassen welkom. Er wordt wel verwacht dat uw hond de basis gehoorzaamheidsoefeningen kent, los van de lijn bij u kan blijven tijdens de les en sociaal is naar andere honden en mensen.

Omdat er wordt gewerkt met voor de hond fysiek niet-belastende hindernissen en oefeningen, is de CombiFun ook geschikt voor de oudere hond. De minimale leeftijd van deelname is 18 maanden. Voor de zeer actieve/energieke hond is deze training uitermate geschikt om vanuit beweging en samenwerking met de eigenaar de gehoorzaamheid op te bouwen.

Wilt u een keertje komen kijken naar een les CombiFun? Dan bent u van harte welkom op de zaterdag bij Dani√ęlla¬†om¬†15:15¬†uur.