Iedereen is welkom

FUN training: gehoorzaamheid vanuit beweging!

Waarom zou jij met je hond inschrijven voor onze FUN training?

Met FUN training bouw je op een gezellige manier een sterke band op met je hond.

Het contact met je hond tijdens de training is op beloning gericht. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk het plezier; de FUN. Dit staat voor jou en je hond altijd voorop!

Omdat geen hond of eigenaar gelijk is, gaan wij tijdens de lessen op zoek naar wat het beste bij jou en je hond past. Zo ontstaat er tussen jou en je hond een hechte samenwerking en leren jullie elkaars signalen goed begrijpen. Dat is immers de basis als je je hond dingen wilt aanleren.

De inhoud van de lessen is een mix van agility (behendigheid), hersenwerk en het uitvoeren van speuropdrachten. Het is dus een zeer brede training, zodat jij samen met je hond de diversiteit van hondensporten kunt ontdekken. En behalve dat het erg leuk is voor je hond om met jou bezig te zijn, ben je daarnaast zelf ook lekker bezig 😉

Alle hondenrassen zijn ook bij de FUN training bij ons welkom. Wel wordt er bij de volwassen honden verwacht dat je hond de basis gehoorzaamheidsoefeningen kent. Honden die aan de FUN training meedoen, hebben aandacht voor hun baas en zijn sociaal naar andere honden en mensen.

Omdat er wordt gewerkt met voor de hond fysiek niet-belastende is de FUN training ook voor pups/jonge honden. Voor de zeer actieve/energieke rassen is deze training uitermate geschikt om vanuit beweging en contact met de eigenaar de gehoorzaamheid op te bouwen.

Helaas zitten alle FUN training klassen vol. Wil u meer informatie aanvragen kan dat via : info@hondenschoolgeldermalsen.nl

Natuurlijk kunt u ook eerst een keertje komen kijken. Dit kan op zaterdag om 15:15 uur.

Zien we jullie snel?