Iedereen is welkom

Inschrijven

Puppy training

De puppytraining loopt van 8 weken t/m 6 maanden waarna de honden als groep doorstromen naar de pubergroep. Er is geen vaccinatieplicht voor de puppytraining aangezien alle puppen met 6 weken al gevaccineerd worden en daarmee voldoende beschermd zijn, hoeft er niet gewacht te worden met trainen tot de 2e vaccinatie is gegeven.

Puppytraining betekent bij ons vooral socialisatie, dus spelen en leren!

Apporteersport

Hier komst de tekst van apporteren

CombiSport/FUN

Dit is een cursus waarin de echte sporttraining wordt afgewisseld met fun. Deze training is een combinatie van gehoorzaamheid, behendigheid, balansoefeningen, spelletjes, trucjes, enz. Actief bezig zijn met elkaar – dat is het leukste wat er is!

Privétraining

Voor sommige mensen is het lastig om naar een hondenschool te gaan of om op vaste tijden te trainen. Misschien houdt uw hond er niet van om in een groep te trainen of sluiten de groepslessen niet aan bij uw persoonlijke wensen.
Soms verloopt de training van uw hond best goed, maar heeft u even een beetje extra begeleiding nodig om bij bepaalde oefeningen de puntjes op de i te zetten, of wilt u aan een specifiek gedrag van uw hond werken.