Groepslessen gaan weer van start!

Vanaf maandag 11 mei mag er weer buiten gesport worden in groepen. Dit betekent dat ook de groepslessen weer kunnen doorgaan!

Aangezien er nog privétrainingen en puppyconsulten aan huis geboekt staan voor aanstaande zaterdag, heb ik besloten om de groepslessen te hervatten op zaterdag 23 mei. De mogelijkheid tot privéles blijft echter ook aanwezig! Hier is zo enthousiast gebruik van gemaakt dat ik deze (voorlopig) wil blijven aanbieden op de donderdag tussen 10:00 en 16:00 uur. Reserveren kan d.m.v. een mailtje of berichtje naar info@hondenschoolgeldermalsen of 06-52472625. Het tarief voor een privétraining van 30 minuten is 15 euro. Deze is dus te boeken naast de gewone groepsles op de zaterdag. Hiervan blijft het tarief 38 euro per maand.

De groepslessen worden gegeven conform de maatregelen omtrent Covid-19:

Iedereen mag buiten sporten, bewegen en activiteiten volgen (inclusief lesgeven), mits er 1,5 meter afstand wordt gehouden. Er is geen maximale groepsgrootte. Binnenlocaties en kantines blijven gesloten.

En vanzelfsprekend word je alleen op de training verwacht wanneer je zelf (of iemand in je omgeving) geen verkoudheidsklachten hebt.

Er zijn de afgelopen periode binnen een aantal groepen wijzigingen geweest qua groepsgrootte en lessen. Vandaar dat er, voor de coronaperiode, een herindeling zou plaatsvinden. Zo ver kwam het echter niet, maar ik ben voornemens deze nu wel door te voeren om zo weer volle groepjes met hetzelfde doel, en vanzelfsprekend weer bij voorkeur op leeftijd van de honden, samen te stellen. Er hebben zich de afgelopen anderhalve maand ook veel nieuwe puppen aangemeld dus ook die gaan hopelijk allemaal een plekje krijgen.

Ik ben op dit moment bezig om een ‘funtraining’ met gebruikmaking van materialen (door de honden) in elkaar te zetten na hierover feedback van enthousiaste cursisten gekregen te hebben. Naast de puppy- en sociale huishond training zal deze dus ook gegeven gaan worden aan om te beginnen een tweetal groepjes met honden die het puppyprogramma hebben doorlopen. Daarnaast ben ik hiervoor ook op zoek naar een ervaren en opgeleide instructeur zodat er twee groepen tegelijk les kunnen krijgen. Het veld is hiervoor zeker ruim genoeg en beschikt over twee ingangen aan weerskanten van het hek zodat cursisten elkaar niet hoeven te kruisen.

Voor het maken van de nieuwe indeling moet nog even de ‘puzzel’ gemaakt worden. Vandaar dat de indeling nu nog niet wordt meegestuurd. Ik houd zoveel mogelijk rekening met de door jullie (voor de coronaperiode) aangegeven voorkeuren en zal dit per mail of via de appgroepen communiceren. De lestijden zijn wel al bepaald en zijn zo ingedeeld dat de lestijd van 50 minuten (45 minuten + 5 minuten voor het stellen van vragen zodat de volgende groep alvast het veld op kan) blijft, maar er toch een extra uur aan toegevoegd kan worden:

09:3010:15
10:2011:05
11:1011:50
11:5512:35
12:3513:20
13:2514:10
14:1514:55
14:5515:40
15:4516:30

Heb je vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze mail of de nieuwe lestijden neem dan even telefonisch contact met mij op. Ook wanneer je nog niet kunt komen trainen uit gezondheidsoverwegingen hoor ik dat heel graag van je.

Met vriendelijke groet,

Eva Frerichs