Covid-19 gevolgen

Beste nieuwe puppyeigenaar,

Vanavond was er weer een persconferentie waarin duidelijk werd dat de maatregelen omtrent Covid-19 voorlopig nog van kracht blijven. Dit betekent dat groepslessen verboden zijn.

Ik krijg echter veel vragen om privéles op het veld of aan huis voor nieuwe pupjes. Voor alle reeds bij mij trainende cursisten is er inmiddels de mogelijkheid om via de website een privétraining te reserveren op de donderdag of zaterdag. Omdat ik de theorielessen die ik geef aan nieuwe puppyeigenaren niet groepsgewijs op de hondenschool kan geven, bied ik deze nu aan in de vorm van puppybegeleiding (die ik ook vanuit mijn praktijk www.evafrerichs.nl aanbied) aan huis zodat u als eigenaar alle nodige informatie hebt, de eerste training op maat gegeven kan worden en alle vragen gesteld en beantwoord kunnen worden die er (inmiddels) zijn.

Daarna is er na inschrijving als cursist de mogelijkheid om training te volgen in de vorm van privéles op de hondenschool.

Ik hoop op deze manier zo goed mogelijk tegemoet te komen aan eenieders wensen en zie uit naar een kennismaking.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak ben ik bereikbaar op 06-52472625.

Met vriendelijke groet,

Eva Frerichs